DOLAR
47,0293
EURO
53,8308
ALTIN
6.096,61
BIST
14.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya
Açık
35°C
Malatya
35°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
36°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C

Malatya’da Vefa Buluşması: Emniyet Müdürü Kayhan Ay’dan Şehit Aileleri ve Gazilere bayram ziyareti

Malatya İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek anlamlı bir ziyarette bulundu.

Malatya’da Vefa Buluşması: Emniyet Müdürü Kayhan Ay’dan Şehit Aileleri ve Gazilere bayram ziyareti
RESİM AÇIKLAMASI
28.05.2026 19:54 | Son Güncellenme: 28.05.2026 19:55
A+
A-

Malatya İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Emniyet Teşkilatı Vazife Malûllü ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya İl Başkanlığı’na gerçekleştirilen anlamlı ziyaret, duygu dolu anlara sahne oldu.

İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay’a ziyaret sırasında İl Emniyet Müdür Yardımcısı Deniz Yılmaz da eşlik etti. Bayramın manevi atmosferinde gerçekleşen programda şehit yakınları ve gazilerle tek tek ilgilenen emniyet heyeti, ailelerin talep ve düşüncelerini dinledi.

“Şehit aileleri bizim baş tacımızdır”

Ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu belirterek, onların toplumun en kıymetli emanetleri olduğunu söyledi.

Kayhan Ay, “Aziz şehitlerimizin emanetleri olan kıymetli ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Onların yanında olmak yalnızca görev değil, aynı zamanda vicdani ve manevi bir sorumluluktur. Bayramlar; birlik, beraberlik, vefa ve dayanışmanın en güzel yaşandığı günlerdir” ifadelerini kullandı.

Anı defterini imzaladı

Program kapsamında Vakıf anı defterini de imzalayan Emniyet Müdürü Kayhan Ay, ailelerle yakından ilgilenerek Kurban Bayramı dolayısıyla iyi dileklerini iletti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri ve gaziler ise kendilerini bayramda yalnız bırakmayan Malatya Emniyet Müdürlüğü yönetimine teşekkür etti.

“Bu ziyaret moral oldu”

Emniyet Teşkilatı Vazife Malûllü ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya İl Başkanı Gazi Zeynal Selağazı da yapılan ziyaretin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirterek, “Bayramın manevi ikliminde ailelerimizi unutmayan Sayın İl Emniyet Müdürümüz Kayhan Ay’a ve Müdür Yardımcımız Deniz Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı ziyaret ailelerimize moral ve güç vermiştir” dedi.

Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.