Malatya’da mezarlıklar ve çevresinde şüpheli araç ve şahıslara yönelik denetimler aralıksız sürüyor. İl genelinde gerçekleştirilen uygulamalarda, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.
Malatya Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri tarafından 8 Mayıs 2026 tarihinde yapılan denetimlerde toplam 77 şahsın sorgulandığı açıklandı. Ekiplerin özellikle mezarlık çevrelerinde şüpheli durumlara karşı kontrollerini artırdığı öğrenildi.
Yetkililer, kamu düzeninin korunması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.
“Malatya’nın huzuru” sloganıyla sürdürülen uygulamaların kent genelinde farklı noktalarda devam edeceği bildirildi.