Sinop açıklarında meydana gelen tekne kazasında hayatını kaybeden Polis Memuru Orhan Gazi Yetiş son yolculuğuna uğurlandı. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü taziye mesajı yayımladı.
Sinop’un Yalı Köyü açıklarında alabora olan teknenin kıyıya vurması sonucu meydana gelen elim olayda hayatını kaybeden, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Orhan Gazi Yetiş, düzenlenen cenaze töreninin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Hayatını kaybeden polis Memuru Orhan Gazi Yetiş için düzenlenen cenaze törenine; Vali Yardımcısı Talat Tabur, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Akif Pektaş, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, il protokolü, merhumun ailesi ve yakınları, emniyet teşkilatı mensupları ile vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazı ve edilen duaların ardından Yetiş’in naaşı son yolculuğuna uğurlandı. Törende merhum polis memurunun ailesi ve yakınlarının acısı paylaşılırken, meslektaşları da Yetiş’e son görevlerini yerine getirdi.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü de hayatını kaybeden Polis Memuru Orhan Gazi Yetiş için taziye mesajı yayımladı. Mesajda, merhum polis memuruna Allah’tan rahmet dilenirken, başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere Emniyet Teşkilatı ile Türk milletine başsağlığı dilekleri iletildi.
Kaynak: Yenihabermalatya.com