MHP Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Darende’nin Yeşiltaş Mahallesi’ndeki yangının ardından bölgeyi ziyaret ederek yangından etkilenen vatandaşlar ve yaralı itfaiye personeline geçmiş olsun dileklerini iletti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Darende ilçesine bağlı Yeşiltaş Mahallesi’nde meydana gelen yangının ardından bölgeyi ziyaret ederek yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Şengönül, yangına müdahale sırasında yaralanarak hastanede tedavi altına alınan itfaiye personelini de ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Görevleri sırasında büyük fedakârlık gösteren itfaiye ekiplerine teşekkür eden Şengönül, özverili çalışmalarından dolayı tüm ekiplere minnet duyduklarını ifade etti.
Yangından etkilenen vatandaşlarla da bir araya gelen Şengönül, devletin ve ilgili kurumların yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, afetzedelerin her zaman yanında olacaklarını söyledi.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Şengönül, “Yeşiltaş Mahallemizde yaşanan yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının kontrol altına alınması için canla başla mücadele eden itfaiye personelimize teşekkür ediyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Yenihabermalatya.com